Forever Living Products Scandinavia AB

En vinnende kombinasjon

Vanskelig å komme i gang med treningen? Nå har du ingen unnskyldninger lenger. For å feire månedens produkt i september, Aloe Heat Lotion, har vår Forever-ambassadør, Annika Sjöö, laget en morsom treningsutfordring spesielt for deg og dine kunder. Alle kan være med og du bestemmer selv nivået – men sørg for å ha Aloe Heat Lotion for hånden, for dette kan bli tøft ;) Vi skal nemlig gjøre planken. I 30 dager…

30 dager for din form
Annika kicker i gang sin Forever Plank Challenge 1. oktober slik at alle som trenger det skal få tid til å skaffe seg sine Aloe Heat Lotion.  Men allerede nå har hun fikset litt oppvarming til deg. Les Annikas tips og se filmen nedenfor – så blir det mye lettere å komme i gang. 


Photo: Fredrik Malmlund

Bli med på planke-utfordringen min!

Vi har vel alle hørt om den berykta mageøvelsen, planken? Planken er en fantastisk øvelse for de som vil styrke kjernemuskulaturen!

Planken er også en øvelse som passer alle da den kan tilpasses etter alles nivå. Du kan f.eks. utføre planken på knærne eller tærne, samt dele opp tiden du står i planken.

Er du sugen på å ta utfordringen min? Stå i planken 1 minutt hver dag i 1 måned og kjenn hvordan kjernemuskulaturen blir forbedret!

Avhengig av hvor godt trent du er, velger du selv om du vil stå på knærne eller tærne, samt om du vil stå 1 minutt i strekk eller dele opp i f.eks. 3 repetisjoner à 20 sekund!

Teknikken i plankeøvelsen er alfa og omega. Det er viktig å tenke på å plassere albuene rett under skuldrene, samt beholde kroppen i en rett linje under hele øvelsen.

Når du står i planken skal du gjøre avstanden mellom hoftebeinet og brystbeinet mindre ved å tippe bekkenet bakover (som om du har en hale mellom beina).

Press også skulderbladene opp og sørg for at du ikke ”faller sammen” ned mot gulvet.
Lykke til!

Klem Annika

 

Annikas instruktionsfilm



Følg med på Facebook
Vi har opprettet et event på vår Facebook-side. Her kan du følge hendelsesutviklingen dag for dag under hele challengen. Vi lover massevis av peptalk!

Tagg og vinn
Selvfølgelig så kjører vi utfordringen på Instagram også, under hashtaggen  #foreverplankchallenge. Tagg gjerne bildene dine også – hvis vi får inn bilder fra mer enn 100 deltakere så lover vi at noen av dere vil vinne noe riktig fint.