Aloe vera

Mykgjørende, fuktighetsgivende og beroligende. Hyppig brukt i en rekke hud- og hårpleieprodukter. I tillegg drikkes den som kosttilskudd av millioner av mennesker over hele verden. Det er vanskelig å ikke elske Forever Livings produkter med Aloe vera.

Aloe vera utvalgt for deg

Det er kanskje ikke selvsagt at nettopp arten Aloe Barbadensis Miller er den som brukes av Forever Living Products. Faktum er at av cirka 180 arter Aloe vera i verden er det denne sukkulenten – med sine grønne, tykke blad – som har vært brukt for sine fantastiske egenskaper i over tusenvis av år – allerede av de gamle grekerne.
Aloe Barbadensis Miller er en subtropisk plante som klarer å lagre mye vann. Bladene inneholder en tregtflytende gelé som i tillegg til vann inneholder en unik blanding av stoffer. Denne verdifulle Aloe vera-geleen har siden starten av 1978 dannet grunnlaget for Forever Livings produkter.

Forever Living Products har virksomhet i over 160 land i alle verdensdeler og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Alle våre produkter bygger på stabilisert Aloe vera, og fordi vi kontrollerer hele produksjonsprosessen nøye, fra plante til ferdig produkt, kan vi garantere aller høyeste kvalitet. Den høye og jevne kvaliteten har gitt Forever Livings Aloe vera det prestisjefylte sertifikatet IASC’s* Seal of Approval – og gjort Forever Living Products markedsledende i verden.

*The International Aloe Science Council

Aloe vera – fra plante, til produkt, til deg

Aloe vera-produkter av høyeste kvalitet krever råvarer av samme kaliber. Forever Living Products begynner fra bunnen av med fruktbare åkrer som gir god vekstevne og mye næring til plantene i et klima med over 2 000 soltimer per år. Hver plante tas som et rotskudd fra et modent eksemplar. Når planten er omtrent tre år, blir de modne bladene skåret av for hånd og transportert videre for å renses og stabiliseres. At prosessen er rask, er utrolig viktig for at råvaren skal holde seg frisk. Bare den fineste innergeleen fra Aloe vera-bladene brukes. For å hindre at jorden utarmes, praktiseres vekselbruk.

Alt ved Forever Living Products dreier seg om Aloe vera. Det avspeiles ikke minst i kunnskapen om Aloe vera og det brede utvalget av Aloe vera-produkter. Aloe vera fra Forever Living er elsket av uendelig mange og markedsføres av Forever Livings forhandlere i over 160 land.


EN KRAFTFULL PLANTE
Derfor har Aloe vera vært brukt og elsket i årtusener.

 

Man kan ikke lage et godt produkt av dårlige råvarer. Derfor starter vi på bunnen og dyrker vår Aloe vera på fruktbare åkrer med god vekstkraft.

Aloe vera av høyeste kvalitet

Forever Living Products arbeider hardt med å skape kvalitet, for at du som bruker Aloe vera-produktene skal bli fornøyd – eller mer enn fornøyd. Derfor tar Forever Living ansvar for hele prosessen – fra plante og produksjon til transport og lagerhold – og kontrollerer kontinuerlig kvaliteten i egne laboratorier. Det er en garanti for at et produkt fra Forever Living Products alltid skal holde mål.

Forever Living Products egen forsknings- og utviklingsavdeling utvikler stadig sortimentet for å tilpasse seg endrede behov og ønsker i markedet, eller oppdaterte regelverk og lovkrav. Alle ingredienser og bruken av dem i Forever Livings produkter tillates i dag i EU og Skandinavia og regnes for å være sikre for forbrukeren. Forever Livings Aloe vera-juice, for eksempel, produseres i henhold til svært strenge kvalitetskrav og er laget av selve indrefileten av nettopp arten Aloe Barbadensis Miller. Den produseres altså ikke av de ytre delene av bladene på Aloe vera-planten. Millionvis av mennesker drikker trygt Forever Aloe Vera Gel daglig*.

Vi kan vår sak og stoler på våre produkter. Det innebærer at Forever Living uten tvil kan tilby 90 dagers Fornøyd kundegaranti. Det gir deg mulighet til å prøve Forever Livings produkter med Aloe vera og se om du liker dem. Hvis du ikke er fornøyd etter 90 dager, får du pengene tilbake – selv om du har brukt produktet. Enklere og tryggere kan det knapt bli.

Ønsker du å vite mer om Aloe vera fra Forever Living Products? Ikke nøl med å kontakte oss.

 

*Hvis du tar medisin eller følger en medisinsk behandling, bør du som alltid rådføre deg med en sertifisert lege eller annet kvalifisert helsepersonell før du begynner å bruke kosttilskudd eller starter et treningsprogram.