Aloe vera av høyeste kvalitet

Vår Aloe vera-gel består alltid bare av indrefileten, som kommer fra plantens indre, der den er godt beskyttet mot ytre påvirkning.

Aloe vera – en plante med mange gode egenskaper

Aloe vera er en subtropisk plante som klarer å lagre mye vann. I plantens blader finnes en tyktflytende gelé som kan enten drikkes som et kosttilskudd, eller blandes med andre ingredienser til ulike hud- og hårpleieprodukter.

Aloe vera fra Forever

Aloe Barbadensis Miller, husk navnet. Det finnes ca.400 arter av Aloe i verden, og alle har sine gode egenskaper. Men bare én sort har vært elsket av menneskeheten siden tidenes morgen: Aloe Barbadensis Miller. Vår Aloe vera.


 

Aloe vera fra plante, til produkt, til deg

For å ha full kontroll over hele prosessen fra dyrking til ferdig produkt, eier vi plantasjene selv. All dyrking skjer med vekselbruk for ikke å utarme jorda. Alle planter begynner som rotskudd fra en moden plante. Når planten er ca. tre år, blir de modne bladene skåret av for hånd og umiddelbart transportert videre for å renses og stabiliseres. 

Man kan ikke lage et godt produkt av dårlige råvarer. Derfor starter vi på bunnen og dyrker vår Aloe vera på fruktbare åkrer med god vekstkraft.

Forever er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. All dyrkning skjer gjennom vekselbruk på våre egne plantasjer i USA (Texas) og Den dominikanske republikk. Derfor kan vi kontrollere og kvalitetssikre hele prosessen, fra dyrking og foredling til distribusjon. Våre drikker har fått kvalitetsstempelet International Science Seal of Approval, en svært god attest for våre mest populære produkter.

play

Vi verner om Aloe veraen vår

 

Plantasjene

Forever har solgt sin egen Aloe vera siden 1978. Vi er sertifisert av The International Aloe Science Council (IASC) for den høye kvaliteten, vi er verdens største dyrker av Aloe vera og vi eier våre egne plantasjer der vi dyrker våre 50 millioner Aloe vera-planter med kjærlig hånd. De er omsorgsfullt dyrket gjennom vekselbruk for ikke å utarme jorden, og frittgående geiter står for naturlig ugressbekjempning og gjødsling.

Grundig håndtering 

Aloe veraen er håndplukket når den er perfekt modnet og vi bruker kun innergeleen som blir stabilisert i vår unike patenterte prosess. Både Aloe veraen og sluttproduktene våre gjennomgår en rekke grundige kontroller langs produksjonen for å sikre et trygt produkt med høy kvalitet. Aloe veraen vår brukes daglig av millioner av fornøyde kunder rundt omkring i verden, både for utvortes og innvortes bruk. Alle produktene våre følger alle lover og forskrifter for konsumentens sikkerhet.

Trygge ingredienser

Vi på Forever følger kontinuerlig den seneste forskningen og anbefalinger som gjelder samtlige ingredienser i produktene våre. Nivåene av alle ingrediensene i samtlige sluttprodukter ligger alltid under tillatte og sikre nivåer ifølge rådende lovkrav og anbefalinger. Alle ingredienser og bruken av de i produktene våre er i dag tillatte innen EU og Skandinavia og ansees være sikre for konsumenten. For eksempel blir juicen vår framstilt etter veldig strenge kvalitetskrav og er laget av selve innergeleen, ikke bladdelene. Forever er helt trygg med sin Aloe vera som millioner av mennesker drikker daglig. 

Forevers produktutviklingsteam arbeider kontinuerlig med å forbedre og oppdatere produktene våre og tar alltid hensyn til den seneste informasjonen og anbefalingene i forbindelse med nye produkter og regelendringer. Det gjør at Forevers produkter alltid er sikre for konsument. Vi anbefaler imidlertid alltid at man rådfører seg med en autorisert lege eller annet kvalifisert helsepersonell for mer inngående informasjon før man starter et treningsprogram eller begynner å bruke kosttilskudd hvis man tar medisiner eller gjennomgår medisinsk behandling for helseproblem.

Hvis det er noe mer du vil vite om vår Aloe vera, er du velkommen til å kontakte oss.