En livsstils­endring for helsens skyld

 

En sunn livsstilsendring med varige resultater krever tålmod og et program som hjelper deg med å oppnå et optimalt resultat av treningen, kostholdet og kroppsforutsetningene for å kunne nå målene dine.

F15 er det nyeste tilskuddet i vår F.I.T.- familie. F.I.T., som står for Foundation, Inspiration og Transformation, er utviklet for at du skal få den hjelpen du trenger til å opprettholde en sunnere livsstil.

F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogram. Du velger mellom programmene F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Hvert program er altså inndelt i to nivåer, og hvert nivå er på 15 dager hver. Du kan enkelt velge å utføre bare nivå 1 eller begge nivåene for hvert program.

Når du kjøper en F15-pakke, får du en fullspekket 48-siders brosjyre med all informasjon du trenger for begge nivåene, samt produkter for 15 dager for nivå 1. Hvis du deretter ønsker å fortsette med programmet til nivå 2, trenger du bare å supplere med to Forever Aloe Vera Gel (kjøpes separat) og kan da fortsette i ytterligere 15 dager på nivå 2.

 

F15 er utformet spesielt for å gi deg de verktøyene du trenger for å lykkes med å endre livsstil for helsens skyld.

 

Programmet er komplett med nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil, treningsopplegg, treningsvideoer, helsetips og kostholdsråd, slik at det blir lettere for deg å holde deg på den sunne banen.

Hvordan ser din aktive livsstil ut? Velg det F15-nivået som passer deg best:

 

F15 BEGINNER 1 & 2

”For en suksessfull vektnedgang er det like viktig å endre tenkemåten sin som å forandre kroppen.”

F15 Beginner passer for deg som akkurat har begynt med, eller som ønsker å komme i gang med, en aktiv livsstil. Programmet hjelper deg med å forandre måten du forholder deg til mat og trening på.

Pakken inneholder nøye utvalgte produkter og en fullspekket 48-siders brosjyre med et treningsopplegg som gradvis øker i intensitet, tips som kan holde motivasjonen din oppe, gode og sunne oppskrifter og informasjon om hvordan du kan legge opp kostholdet, samt om hvordan ulike matvarer kan påvirke helsen din. Programmet oppmuntrer og hjelper deg slik at du kan opprettholde din nye og sunnere livsstil.

F15 Beginner lærer deg hvordan du gjør permanente forandringer for helsens skyld. 

Velg F15 Beginner hvis følgende stemmer for deg:

  • Du har ikke begynt eller har nettopp begynt med treningen din
  • Du ønsker å få en veiledning i hvordan du skal tenke om kosthold og trening for å skape permanente livsstilsendringer
  • Du vil tydelig kunne måle og følge opp resultatene dine

 

INTERMEDIATE 1 & 2

”Forberedelse fører til framgang.”

Uansett om du allerede er aktiv, men ikke ser ønskede resultater, eller om du er klar til å ta neste skritt på den sunne banen, er Intermediate riktig valg for deg.

Pakken inneholder nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil og en fullspekket 48-siders brosjyre med et utførlig treningsopplegg som suksessivt øker i intensitet, gode og sunne oppskrifter med tydelig informasjon om hvordan ulike råvarer påvirker livsstilen, hvordan du unngår å falle for fristelser, og verdifulle tips som hjelper deg med å nå målene du har satt deg.

F15 Intermediate tar din allerede aktive livsstil til neste nivå. 

Velg F15 Intermediate hvis følgende stemmer for deg:

  • Du er regelmessig aktiv, men ønsker å ta treningen til neste nivå
  • Du ønsker å få hjelp med å strukturere kostholdet, trening samt kroppsmål og vekt for å nå målene dine
  • Du ønsker å få en komplett veiledning i hvordan din aktive livsstil kan få positive permanente resultater

 

ADVANCED 1 & 2

”Kroppen din er en maskin.”

Uansett om du er en atlet som står på toppen av karrieren, eller om du er svært aktiv og er ute etter nye utfordringer for å kunne nå neste nivå, så oppfyller F15 Advanced behovene dine.

Pakken inneholder nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil og en fullspekket 48-siders brosjyre med et tøft treningsopplegg, informasjon om hva du må spise for å matche kroppstypen din, hvordan du oppnår de beste resultatene ut fra forutsetningene dine, og hvordan du på en tydelig måte holder oversikt over framskrittene dine.

F15 Advanced går nærmere inn i kostholdssirkelen, hvilke råvarer som passer best med treningen din, og hvordan døgnrytmen kan påvirke resultatet. Du får oppskrifter på mat som passer med treningen din, og utførlig informasjon om hvordan du fortsetter å prestere.

F15 Advanced hjelper deg med å oppnå optimale resultater og beholde dem.

Velg F15 Advanced hvis følgende stemmer for deg:

  • Du presterer mye i treningen din
  • Du er ute etter nye, tøffe utfordringer
  • Du ønsker dypere kunnskap om hvordan kosthold, trening og helse henger sammen og påvirker resultatene dine

 

 

 

Produktene som er inkludert  i Beginner ser du under:

 

2x FOREVER ALOE VERA GEL®

Originalen! Vår storselgende Aloe vera-drikk består av håndplukket Aloe vera. Drikkes daglig av millioner av mennesker over hele verden.

1x FOREVER FIBER™

30 porsjonsforpakninger. En porsjon gir deg hele 5 gram kostfiber – men minimalt med karbohydrater og kalorier.

1x FOREVER THERM™

120 kapsler. Forever Lean inneholder sporstoffet krom som bidrar til normal omsetning av makronnæringsstoffer (protein, karbohydrater og fett) og til å opprettholde normale blodsukkernivåer. Forever Lean inneholder også ekstrakter fra fikenkaktus og hvite bønner.

1x FOREVER ULTRA™

 

15 porsjoner. God shake med høyverdig soyaprotein, viktige vitaminer og mineraler. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier gjør at den passer like bra som måltidserstatning ved vektkontroll som til mellommåltid, proteintilskudd etter trening eller når du helt enkelt har lyst på noe godt.

 

Vår PT online gir deg mulighet til å se og følge med på hele treningsprogrammet, fra begynnelse til slutt.

 

Alle treningsøkter i samtlige F15-programmer kan utføres hvor og når det måtte passe deg. Vår PT online gir deg mulighet til å se og følge med på hele treningsprogrammet, fra begynnelse til slutt. Treningsøvelsene er tilpasset etter de ulike nivåene i F15, og treningsvideoer gjør det enklere for deg å lære dem.

Øvelsene, akkurat som treningsprogrammene, øker i vanskegrad etter hvert som du gjør framskritt i treningen. I F15 inngår i tillegg treningsøkter for å varme opp og roe ned. Vår PT online har du tilgang til døgnet rundt. 

 

Oppskrift

En innholdsrik salat kan være både mettende og god. Slik kan du lage en 500 kcal-lunsj:

Kok ½ dl mathvete. Server med:

50 g lufttørket skinke
30 g delt mozzarella
1 dl spinat
ruccolasalat
4 små plommetomater
1 ss ristede pinjekjerner
Dryss over 1 ts olivenolje og presset sitron etter smak. Pynt med fersk basilikum eller timian.

Flere oppskrifter finner du i brosjyrene som inngår i F15-pakken.