Vask vinteren bort fra ansiktet ditt

Har den lange, mørke vinteren gjort deg blek og gusten? Fortvil ikke. Nå kommer lyset som kroppene våre har lengtet etter. Og du kan gi ansiktet ditt litt hjelp på veien mot å få en frisk glød raskere. Følg våre enkle skritt til ditt vårfine jeg.

Peeling

Når du regelmessig skrubber bort hudrester og smuss, får du en hud som føles, og er, ren og frisk. Husk bare på at huden i ansiktet er skjør og tynn sammenlignet med kroppen ellers, så bruk finkornet peeling. Fordi ansiktet er følsomt, trenger du ikke å peele så ofte, 1–2 ganger i måneden er nok.

Fuktighet

Tørr hud får lettere rynker og blir slappere. Ikke vask for ofte, det tørker ut. Tørk forsiktig, klapp i stedet for å gni med håndkleet, og påfør fuktighet før huden har rukket å tørke helt ut, så får du best effekt. 

Bra mat

Du er hva du spiser. Det gjelder også huden din. Hvis huden hele tiden må kjempe for å kvitte seg med gift og slaggprodukter, er det vanskelig for den også å klare å bli vårfin. Prøv å spise sunt og drikke mye vann, så hjelper du deg selv med å bli ditt aller vakreste jeg.

Ansiktsmassasje

Frisk opp grå og trett hud med litt deilige massasje. Bruk fingertuppene og ta i passe hardt, det skal absolutt ikke gjøre vondt. Du øker blodsirkulasjonen og får friske røde roser på kinnene.

Og lite sol

Vi ønsker selvsagt å nyte solen mest mulig når den viser seg igjen, men begynn med en passe dose. Solen er sterkere enn du tror nå på våren. Du ønsker å bli brun, ikke rød. Ikke glem solfaktor!