Den beroliger og kjøler og fungerer fra topp til tå

Aloe vera - Allsidighetens plante

 

Den har satt tydelige avtrykk i historien og slutter aldri å overraske oss med sine egenskaper. Aloe Vera – denne fantastiske, inspirerende planten som har gjort vår Aloe Vera Gelly til en stor Forever-favoritt

Vi er ikke akkurat de første som er blitt betatt av Aloe Vera og som oppdager nye muligheter med planten. Aloe Veraens allsidige egenskaper har blitt utnyttet av vidt forskjellige kulturer i tusenvis av år bakover i historien. Som eksempel kan nevnes Hippokrates, som satte planten høyt, og den egyptiske skjønnhetsdronningen Kleopatra, som brukte den flittig i sin daglige hudpleie.

Pleiende egenskaper

Før i tiden strøk man et ferskt Aloe Vera-blad direkte på huden når man hadde hevelser, eller på tørr hud for å gjøre den myk og smidig igjen. I dag bruker vi som kjent den innerste geleen fra vår egendyrkede Aloe Vera i de aller fleste av våre produkter, på grunn av de pleiende egenskapene. Vår bestselger Aloe Vera Gelly inneholder selve planten – stabilisert i en tube. Aloe Vera Gelly er et produkt med uendelig mange bruksområder, her får du tips til noen av dem.

Allround med stor A

Fordi Aloe Vera blant annet inneholder en stor mengde vekstsaft, kan man gjerne benytte rikelig med Aloe Vera Gelly på tørr hud for å tilføre fuktighet og gjøre huden myk igjen. Den absorberes raskt av huden og er fuktighetsbevarende, beroligende og pleiende. Aloe Vera Gelly demper kløe når du har fått et insektbitt, og kjøler ned huden når solen har vært for generøs med strålene sine. Du kan bruke den etter barbering når huden er litt ekstra følsom, eller som makeupunderlag på tørr, flassende hud. Eller som hårprodukt for den del; sammen med Aloe Propolis Creme blir den nemlig en utmerket frisyregelé.

Aloe Vera Gelly inneholder verken fett eller parfyme og passer derfor også godt som øyekrem. Dette er altså det perfekte, pleiende allroundproduktet. Det passer like bra i skapet på badet som på ferieturen, hele året rundt, til ham og henne. Bruk Aloe Vera Gelly på hud som trenger den.

 

 

Fordeler

  • Hudpleiende stabilisert Aloe Vera i geléform
  • Absorberes raskt
  • Tilfører fuktighet
  • Beroligende og fuktighetsbevarende

Visste du at…

  • Aloe Vera er en kjøttfull plante som tilhører liljefamilien, der man også finner løk, asparges og hvitløk.
  • Det finnes cirka 250 forskjellige arter av Aloe Vera.
  • Aloe Veraen i vinduet ditt passer godt som soveromsplante, fordi den avgir syre og absorberer karbondioksid om natten.

 

 

 

 

 

Till Aloe Vera Gelly