The Business

Forretningsmulighet – les og bli inspirert!

Hva skal jeg bli når jeg blir stor? Spørsmålet oppstår i tenårene, men for mange blir det liggende og ulme resten av livet. Forever Living Products forretningsmulighet har hjulpet mange til en ny karriere, der de har tatt kontroll over tiden, økonomien og framtiden sin. Begynn med å spørre deg selv: Hva drømmer jeg om? Les deretter hva Forever Livings forretningsmulighet har innebåret for noen av Forever Living Scandinavias forhandlere – og hvordan de har funnet balansen i tilværelsen.

Les mer her

The Forever Opportunity

Står du i valgets kvaler om dette er noe for deg eller ikke? Hent gjerne litt inspirasjon fra The Forever Opportunity, en film om hvordan livet som Forever Business Owner kan være. Hvis du liker det du ser, er det bare å kontakte en av forhandlerne våre. Hvis du ikke allerede kjenner noen, så finner du enkelt forhandlere nær deg her.

Hva er Network Marketing? 

Network Marketing, eller direktemarkedsføring via frittstående forhandlere, spås å være framtidens måte å drive handel på. Siden starten av 1978 har Forever Living Products utviklet seg til et av direktehandelens mest framgangsrike foretak, med forhandlere i over 160 land over hele verden. Forever Living Scandinavia har eksistert i 20 år og har kredittratingen AAA for langvarig og stabil kredittverdighet. Det er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera.

Hør Jan-Fredrik Torgersen, leder og styreformann i Direktesalgsforbundet i Norge fortelle mer om hvorfor 100 millioner mennesker over hele verden velger å arbeide med nettopp Network Marketing.