Vinterglød

Hvordan får huden ny glød om vinteren?

Peeling er nøkkelen som gir deg tilbake gløden i ansiktet. Den fjerner de døde hudcellene og stimulerer samtidig til fornying av cellene. Forevers R3 Factor er et smidig produkt som bidrar med tilstrekkelig mengde syrer for å kunne opprettholde denne prosessen hver dag under fuktighetskremen din. For en grovere kornpeeling kan du bruke smoothing exfoliator 1–2 ganger i uken.

Hvordan pleier jeg huden når det blir kaldt?

Påfør et serum eller en booster under den pleiende dagkremen din. Velg det serumet som huden din har mest behov for – fuktende, anti-age, beroligende, talgregulerende og så videre. Vårt eget infinite by Forever firming serum er et produkt for alle som ønsker å gi huden sin det lille ekstra. Det bidrar til å holde huden din frisk og smidig lengre, uansett hudtype. Et serum trenger mye dypere inn enn en dagkrem og gir en forsterket og mer behandlende effekt. 

Ditt beste tips for å skjemme bort huden litt ekstra?

En ansiktsmaske er et pleiende og herlig supplement til den daglige hudpleien din. Sonya refining gel mask er en behagelig variant som jobber om natten mens du sover, så vasker du den bare av om morgenen. Vil du ha litt ekstra luksus, kan du unne deg en aloe bio-cellulose mask. Rengjør huden nøye, ta en peeling og påfør masken. La virke i cirka 20 minutter. Ikke vask ansiktet etterpå, men masser inn overskytende serum i huden. En fantastisk innpakning for tørr vinterhud. 

Trenger man solbeskyttelsesfaktor om vinteren? 

Vi trenger sollys for å oppnå velvære og for D-vitaminproduksjon, men husk at det alltid er viktig å bruke solbeskyttelse, også om vinteren. Den beste måten å beskytte seg mot for tidlige rynker, ujevn pigmentering og hudkreft på, er ved å bruke solbeskyttelsesfilter – daglig. Med protecting day lotion får du SPF 20, som gir fin beskyttelse på en solfylt vinterdag.