Forever og omverdenen

Forevers miljøarbeid

Egentlig er det ganske enkelt, Aloe vera som vi henter fra naturen er vårt grunnlag, og derfor verner vi om naturen. Vår Aloe vera dyrkes skånsomt med vekselbruk for ikke å utarme jorda. I vekstsyklusen inngår det at åkeren får hvile gjennom en vekstsesong med mellomavlinger, som deretter pløyes ned i jorden før Aloe vera plantes på nytt. Vi har helt fra starten av vurdert disse metodene og utarbeidet en plan for kontinuerlig forbedrings- arbeid. I 2006 ble Forever sertifisert i henhold til ISO 14001 av den internasjonale standardiseringsorganisasjonen som vurderer miljøpåvirkningen fra foretak – en standard som vi har beholdt siden den gang.

 

Med tanke på drivhusgasser har Forevers netto karbondioksidavtrykk en positiv effekt på miljøet. 20 fullvoksne Aloe vera-planter forvandler CO2 til oksygen like effektivt som et tre. Med over 40 millioner Aloe vera-planter binder våre avlinger opptil to millioner tonn karbondioksid hvert år.

Etter at vi begynte å kartlegge framskrittene våre, har vi redusert avfallsmengden med 50 % og økt gjenvinningen fra 26 % til 61 %. Vi er stolte over denne utviklingen og fortsetter med å utfordre oss selv til å gjøre enda mer.

For eksempel er Forevers plastposer biologisk nedbrytbare. Produsentens smarte produksjonsprosess gjør posene miljøvennlige ved at de brytes ned til vann hvis de kastes i naturen. Granulatene forsvinner helt allerede etter 12 måneder hvis de ligger utendørs med tilgang til både sol og vann.

Som et ledd i feiringen av vårt 40-årsjubileum i 2018 gikk vi over til å bruke en mer miljøvennlig Tetra Pak-pakning på paradeproduktene våre – Aloe vera-drikkene. Et nedbrytbart alternativ til plast og et skritt i riktig retning mot en mer bærekraftig verden.

 

Forever Living og veldedighet

Veldedighet er viktig for oss i Forever. Derfor driver vi vår egen globale veldedighetsorganisasjon, Rex Maughan Forever Giving Foundation. Her arbeider vi for å gjøre en forskjell for utsatte kvinner og barn. Det kan handle om akutt innsats i katastrofeområder så vel som langsiktige tiltak.

Rex Maughan Forever Giving Foundation
Forever står bak Rex Maughan Forever Giving Foundation – en global veldedighetsorganisasjon med fokus på å gjøre en forskjell for utsatte kvinner og barn. Det skjer ved å sørge for hjelpemidler og utdanning i den hensikt å motvirke fattigdom, sult og mangel på tilgjengelige helsetjenester. Det kan handle om akutt innsats i katastrofeområder så vel som langsiktige tiltak. Rex Maughan Forever Giving Foundation samler inn penger gjennom egne innsamlingsprosjekter, som bygger på forhandlernes engasjement.

Sammen for Ukraina
En humanitær katastrofe har rammet Ukraina, og selvsagt ønsker vi å bidra og støtte med det vi kan for å hjelpe Forever-vennene og kollegaene våre i Ukraina og det ukrainske folket. Forever har, via forhandlerne våre og Rex Maughan Forever Giving Foundation, donert 100 000 kroner til Røde Kors og ytterligere 100 000 svenske kroner til UNICEF for å støtte arbeidet deres i Ukraina. På Forevers kontor rundt om i Europa arbeides det for fullt med å samle inn og distribuere nødpakker til ukrainere i flyktningleirer.

Ditt bidrag er verdifullt
Gå inn og støtt allerede i dag.
Gi bidrag til Rex Maughan Forever Giving Foundation >
Bli månedsgiver hos Røde Kors >
Gi bidrag til UNICEF >

LES MER: