Forevers guide til den perfekte julegaven

Energibunten, Øyeåpneren og Eventyreren. Dette er bare noen av de fine julegaveforslagene vi har satt sammen for å gjøre julehandelen enklere for deg. Vi tipser også om hvem de kan passe for. Men det er du som kjenner dine nærmeste best, kanskje vet du akkurat hvem som skal få det lille ekstra til jul. 


KJÆRESTEN
Hvordan viser man den man er mest glad i, hvor mye hun eller han virkelig betyr? Ja, det varierer selvsagt fra person til person, men her gjelder det å bruke både hjerte og hjerne for å finne den ultimate julegaven. Velg mellom «Øyensten» og «Sjelevenn».

«Øyensten»
Sonya daily skincare system – gelbasert hudpleieserie med fire revolusjonerende produkter som bidrar til hudens naturlige glød og ungdommelige spenst.  
+
Suppler gjerne med – en spadag sammen med deg, eller kanskje litt eksklusiv sjokolade og champagne.


«Sjelevenn»
smoothing exfoliator – en kombinasjon av kjemisk og manuelt eksfolierende ingredienser fjerner effektivt gamle hudceller og gir huden i ansiktet nytt liv.   
+
hydrating serum – fire ulike typer hyaluronsyre samarbeider om å tilføre fuktighet til hudens overflate og samtidig opprettholde fuktigheten innenfra. Denne lille godsaken setter en helt ny standard for den daglige hudpleierutinen din. 
+
Suppler gjerne med – gavekort på massasje.

 MOR
Mor har gjerne en helt egen plass i hjertet. Hun er verdt litt luksus og komfort. Vi har gavene som gir henne det lille ekstra. Pakken «Queen Bee» kommer garantert til å varme om hjertet. 

«Queen Bee»  
infinite by Forever – peptider, kollagen, naturlige mineraler og planter med den nyeste vitenskapen gir mor en frisk hud som bevarer den ungdommelige følelsen. Her er det fullt fokus på anti-aging som gjelder – for tørr til normal hud. Cleanser, serum og fuktighetskrem, toppet med et kosttilskudd som gir skjønnhet innenfra.
+
Suppler gjerne med – en ansiktsbehandling.

 

  BESTEVENNEN
En bauta i tykt og tynt, en som alltid er der og stiller opp. Hva var vel livet uten venner? Vis at du setter pris på dem, med pakken «Din stund».

«Din stund» 
Aloe Liquid Soap – etter en lang dag med ærender på byen, er det deilig å krype inn i dusjen og la kremet skum omslutte hele kroppen.
+
Aloe Body Lotion – en daglig lotion som passer for både ham og henne, får huden til å føles myk og silkeglatt.
+
Aloe Ever-Shield – deostick med mild duft som holder deg frisk hele dagen.  
+
Suppler gjerne med – et tykt, mykt håndkle eller en deilig morgenkåpe. 

 BESTEFAR
Bestefar kan trenge litt omsorg og omtanke til jul. «Energibunten» hjelper ham med å holde både dampen og humøret oppe.

«Energibunten» 
Forever Move – støtter opp om en aktiv hverdag etter eget nivå. Blant annet med de trendy ingrediensene NEM® eggeskallmembran og BioCurc gurkemeieekstrakt.
+
Aloe MSM Gel – MSM, eller metylsulfonylmetan som det også heter, er en organisk svovelforbindelse som finnes naturlig i kroppens celler. Her har vi brukt den i en beroligende og styrkende massasjegel.
+
Suppler gjerne med – brodder til skoene for herlige gåturer, hodetelefoner slik at bestefar kan lytte til en morsom podkast eller frisk musikk når han er ute og går.
 BRODEREN
Er han en gamer? Han bruker kanskje myyye tid foran dataskjermen. Det er morsomt, men kan være slitsomt for øynene. Da kan «Øyeåpneren» bli en skikkelig hit.

«Øyeåpneren» 
Forever iVision – her er det fullt fokus på øyne og syn. Med vitamin A og sink, som begge bidrar til å opprettholde normal synsevne. I tillegg inneholder Forever iVision Lutemax® 2020 en kombinasjon av stoffene lutein og zeaxantin. Lutein og zeaxantin finnes naturlig i den gule flekken i øyet, den mest sentrale delen av netthinnen.
+
awakening eyecream – også den tynne huden rundt øynene kan trenge litt ekstra pleie. Her avsløres tydelig hvordan vi har det: stress, søvnmangel, alder og miljø setter lett sine spor. Menn trenger også hudpleie, la broderen oppdage denne fuktighetsbevarende og oppstrammende superhelten.
+
Suppler gjerne med – Monopol eller et annet analogt spill, eller en spennende bok.

«Eventyreren» 
Hvis han i stedet er mer av et friluftsmenneske, kan «Eventyreren» være en bedre kombinasjon.

Aloe Lips – vind, sol, kulde; det er mye som kan tørke ut leppene når man er ute.
+
Aloe Propolis Creme – også resten av kroppen kan trenge en deilig mykgjørende krem som tar vare på huden etter en lang dag ute. Er også godt egnet til føtter som har gått og stått hele dagen.
+
Suppler gjerne med – en eksklusiv vannflaske til å ha med på turen.

 SJEFEN
Her har vi sannsynligvis en målbevisst og viljesterk person som ikke gir opp. Da passer «Fly High» som hånd i hanske.

«Fly High»
DX4 – gir balanse og dypere velvære på bare fire dager. Positive effekter som mental styrke og emosjonell intelligens trigger til nye bedrifter.
+
Suppler gjerne med – en fin notatbok og penn, en bok om mindfulness.

 


BONUSTIPS! 
Ikke glem å ta vare på deg selv også til jul. For du fortjener selvsagt noe helt ekstra. «Gullkant» har vi utviklet spesielt for deg.

«Gullkant»
Forever Marine Collagen – vårt kanskje mest eksklusive kosttilskudd noensinne. Jobber innenfra for å hente fram ditt aller friskeste jeg. Bra for hud, hår og negler. Inneholder blant annet marint kollagen, koenzym Q10 og biotin.
+
Suppler gjerne med – face roller, prikken over i-en i din egen luksuspakke. 

 

Vi i Forever ønsker deg en god jul!