Soltilpasset hudpleie som gir glow

Hvordan får du en strålende frisk hud? Perfekt glow handler om riktige forberedelser og riktige produkter. Forever hjelper huden din med å få fram ditt aller vakreste jeg til solsesongen.

Hudpleierutinen som får fram gløden

Peeling
Hvis du peeler og skrubber bort hudrester og smuss regelmessig, får du en hud som både føles og er ren og frisk. Husk bare på at huden i ansiktet er skjør og tynn i forhold til kroppen ellers, så bruk finkornet peeling. De utvalgte ingrediensene i Forevers smoothing exfoliator er effektive, men samtidig skånsomme for den følsomme huden i ansiktet. Bruk 2–3 ganger i uken.

KJØP HER

Fuktighetstilførsel
Tilførsel av fuktighet er alfa og omega for frisk og ungdommelig hud. Tørr hud får lettere rynker og blir slappere. Ikke vask for ofte, det tørker ut. Hyaluronsyre bidrar til å binde mye vann, opptil 1000 ganger sin egen vekt. I vårt hydrating serum er det hele fire forskjellige typer hyaluronsyre. En fuktighetsbombe for huden din. Bruk daglig.

KJØP HER

Solbeskyttelse
Med protecting day lotion gir du ansiktet ditt ikke bare en pleiende og fuktighetsgivende dagkrem, men også ekstra beskyttelse mot sola. Hud som utsettes for mye sol risikerer å aldres for tidlig. Rynker og pigmentendringer kan bli uvelkomne effekter av for mye UV-stråling fra sola. En ansiktskrem med solfaktor er derfor en viktig del av din daglige hudpleierutine året rundt. Med protecting day lotion får du beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråling. Nå kan du nyte sola uten å nøle.

KJØP HER

Til kvelden
For intensiv tilførsel av fuktighet om natten påfør deep moisturizing cream før du går og legger deg. Denne enestående kremen inneholder mange hudpleiende ingredienser, blant annet oljer fra macadamianøtt og solsikkefrø, furubarkekstrakt og beskyttende ceramider. Og naturligvis vår egen Aloe vera. Den har en fin og glatt konsistens som raskt absorberes av huden. Ren kjærlighet på boks.

KJØP HER

Bonustips! Ansiktsmassasje

Frisk opp trett og gusten hud med litt deilig massasje. Bruk fingertuppene og ta i passe hardt, det skal absolutt ikke gjøre vondt. Du øker blodsirkulasjonen og får friske røde roser på kinnene.

Solkrem og solbeskyttelse, slik fungerer det

Må jeg bruke solbeskyttelse når det er overskyet? Hva betyr SPF? Hva er forskjellen mellom UVA og UVB? Forevers solskole gir deg svarene, slik at du unngår å bli solbrent i sommer.

FOREVERS SOLSKOLE