Solbrun glød til huden din

Hvordan får du en strålende frisk hud? Perfekt glød handler om riktige forberedelser og riktige produkter. Forever hjelper huden din med å få fram ditt aller vakreste jeg til sommeren.

Hudpleierutinen som får fram gløden i sommer

Peeling
Hvis du peeler og skrubber bort hudrester og smuss regelmessig, får du en hud som både føles og er ren og frisk. Husk bare på at huden i ansiktet er skjør og tynn i forhold til kroppen ellers, så bruk finkornet peeling. De utvalgte ingrediensene i Forevers smoothing exfoliator er effektive, men samtidig skånsomme for den følsomme huden i ansiktet. Bruk 2–3 ganger i uken.

KJØP HER

Fuktighetstilførsel
Tilførsel av fuktighet er alfa og omega for frisk og ungdommelig hud. Tørr hud får lettere rynker og blir slappere. Ikke vask for ofte, det tørker ut. Hyaluronsyre bidrar til å binde mye vann, opptil 1000 ganger sin egen vekt. I vårt hydrating serum er det hele fire forskjellige typer hyaluronsyre. En fuktighetsbombe for huden din. Bruk daglig.

KJØP HER

Solbeskyttelse
Du trenger mer solbeskyttelse enn du kanskje tror. Sola kan være sterk allerede tidlig på våren, og du kan trenge beskyttelse også på dager med overskyet vær. Du ønsker å bli brun, ikke rød. Fuktighetsgivende Aloe Sunscreen beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Med en kombinasjon av fysikalsk og kjemisk solfilter for beste beskyttelse.

KJØP HER

After sun
Hvis sola likevel skulle ta litt for hardt, er hjelpen nær. Aloe Vera Gelly er vår fineste Aloe vera i geléform. Den fungerer perfekt som after sun. Absorberes raskt av huden, beroliger og pleier og er fuktighetsbevarende. I tillegg til Aloe vera inneholder den fuktighetsbevarende glyserin, beskyttende og beroligende allantoin og antioksidantene vitamin C og E.

KJØP HER

Bonustips! Ansiktsmassasje

Frisk opp trett og gusten hud med litt deilig massasje. Bruk fingertuppene og ta i passe hardt, det skal absolutt ikke gjøre vondt. Du øker blodsirkulasjonen og får friske røde roser på kinnene.

Solkrem og solbeskyttelse, slik fungerer det

Må jeg bruke solbeskyttelse når det er overskyet? Hva betyr SPF? Hva er forskjellen mellom UVA og UVB? Forevers solskole gir deg svarene, slik at du unngår å bli solbrent i sommer.

FOREVERS SOLSKOLE