Hudpleie for hele kroppen på solfylte dager

Å få en jevn brunfarge som varer, trenger ikke å være så vanskelig. Hos Forever finner du solpleieproduktene som forbereder kroppen din for sol, gir huden en gylden glød og minsker faren for svie og kløe.

Forbered kroppen for sol

Skrubb
Sørg for at huden er skikkelig ren, ved å skrubbe bort hudrester og smuss regelmessig. En vanlig misforståelse er at man ikke skal eksfoliere om sommeren, for ikke å skrubbe bort den solbrune fargen. Ikke vær bekymret for det. Når du fjerner tørr og trett hud på overflaten, bevarer du brunfargen lengre. Bruk Forever Aloe Scrub på hele kroppen 1–2 ganger per uke.

KJØP HER

Fuktighetstilførsel
Etter en grundig eksfoliering trenger huden din fuktighet. Aloe Body Lotion låser inn fuktigheten i huden, samtidig som den beskytter og styrker. Denne pleiende godsaken med fuktighetsbevarende oljer fra naturen, som argan og jojoba, absorberes raskt og gir et silkeglatt resultat. Passer også fint til følsom hud.

KJØP HER

Solbeskyttelse
Du trenger mer solbeskyttelse enn du kanskje tror. Sola kan være sterk allerede tidlig på våren, og du kan trenge beskyttelse også på dager med overskyet vær. Du ønsker jo å bli brun, ikke rød. Fuktighetsgivende Aloe Sunscreen beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Med en kombinasjon av fysikalsk og kjemisk solfilter for beste beskyttelse.

KJØP HER

After sun
Hvis sola likevel skulle ta litt for hardt, er hjelpen nær. Aloe Vera Gelly er vår fineste Aloe vera i geléform. Den fungerer perfekt som after sun. Absorberes raskt av huden, beroliger og pleier og er fuktighetsbevarende. I tillegg til Aloe vera inneholder den fuktighetsbevarende glyserin, beskyttende og beroligende allantoin og antioksidantene vitamin C og E.

KJØP HER

4 tips til en fin og jevn brunfarge!

1. Høy solbeskyttelsesfaktor. Smør deg inn allerede før du går ut, slik at kremen rekker å trekke inn, og deretter annenhver time. Solbeskyttelsesfaktoren er viktig for å minske forekomsten av rynker og for å hindre at huden eldes for tidlig.

2. Ikke stress. La huden få venne seg til sol, og vær i sola bare i korte perioder de første dagene.

3. Dusj alltid etter at du har badet, både klor og saltvann tørker ut huden.

4. Smør deg inn etter at du har solt deg eller dusjet – får huden fuktighet, holder den bedre på brunfargen.

Solkrem og solbeskyttelse, slik fungerer det

Må jeg bruke solbeskyttelse når det er overskyet? Hva betyr SPF? Hva er forskjellen mellom UVA og UVB? Forevers solskole gir deg svarene, slik at du unngår å bli solbrent i sommer.

FOREVERS SOLSKOLE